skip to Main Content

Stress behandling for sygemeldte

Når du er akut ramt af stress, handler stress behandling først og fremmest om at få slået bremserne i og få hjælp til at få ro på krop, nervesystem og tanker.
Det første du skal vide er, at selvom det er voldsomt ubehageligt når stress-hormonerne raser, så er det ikke farligt. Det næste du skal vide er, at der er håb forude. Langt langt de fleste, der går ned med stress, får det godt igen og vender tilbage til arbejdslivet. Og jo mere du tager din krop og stress alvorligt, jo større er sandsynligheden for at du får det godt igen.

Når den mest akutte fase af stressen er ovre, skal du have dig et overblik over, hvad der stresser dig i din hverdag – i dit arbejde og din fritid – og hvad du kan gøre ved det. Du må også lære din krops tidlige signaler på stress at kende, så du forebygger tilbagefald.

I stress behandling hos mig, sørger jeg for at du kommer godt igennem alle faserne.

Stress behandling for krop og tanker

I stress behandling kombinerer jeg samtale og kropsterapi. De fysiske og psykiske stress symptomer hænger nemlig sammen og påvirker hinanden gensidigt. Derfor inddrager jeg afspændingsøvelser, åndedrætsøvelser og kropsbehandling. Hjælp til bedre søvn er også ofte en del af stress behandlingen.

I samtalen afdækker vi sammen:

  • Hvad har du overhørt i tiden op til den alvorlige stress – og hvordan sørger du for fremover at være mere lydhør for dig selv og dine behov?
  • Hvilke rammer har DU brug for i hverdagen for at være i balance og have det godt?
  • Hvad er vigtigt for dig – og hvad skal du øve dig på ikke at bruge din energi på?
  • Hvilke tankemønstre og overbevisninger møder du hverdagen og dens udfordringer med? Hvor har du brug for at justere?

Stress er et wake-up call, der kan hjælpe dig med at få livet på rette køl og skabt en hverdag, du trives med.
Det er svært at se lige nu, hvor du står midt i det – men jeg hjælper dig igennem processen og holder overblikket for dig.

Hvordan foregår stress behandling?

Stress behandling består af sessioner, der hver varer 1,5 time.
Vi starter altid med samtale, og går derefter til kropsterapeutiske øvelser, afspænding og/eller kropsbehandling. Kropsbehandlingen består af blide, afstressende behandlingsgreb, der får nervesystemet i ro. Behandlingen foregår udenpå tøjet (hav gerne blødt tøj på, der ikke strammer).
Behandlingen foregår i min klinik i Mindful Moving Huset i Svendborg.

Undervejs i forløbet får du udleveret lydfiler med guidede afspændinger og åndedrætsøvelser, som du kan bruge hjemme til at få ro på krop og tanker. Der er også en lydfil, der hjælper dig med at falde til ro, når du skal sove.

Under hele forløbet er du velkommen til at skrive til mig på mail, hvis du har spørgsmål, eller tanker du har brug for at vende.

Hvad koster stress behandling?

Enkelt session: 1200,-
Forløb på 5 gange: 4750,-

Stress behandling og angst

Angstanfald er ofte en ledsager til alvorlig stress – og er nogle gange mere tabubelagt at tale om.
Jeg har god erfaring med at hjælpe mennesker med angst-problematikker videre ved, at de lærer deres krop at kende og ved at se både angst- og stress symptomer som vigtige budbringere.

Som angst-ramt er det vigtigt at have kropslige og mentale redskaber til at forebygge og håndtere angst-anfald. Meget af dét, der hjælper stress-ramte, er også gavnligt for angst-ramte – og så er der nogle ting, der er særligt i forhold til angst-problematikker.

Stress behandling til angstramte er et super fint supplement til kognitiv terapi.

Hvordan booker jeg stress behandling?

Er du i tvivl, om jeg er den rette stress behandler for dig, er du velkommen til at skrive til mig og bede om en kort snak på tlf. Måske har du nogle spørgsmål, eller måske har du bare brug for at høre min stemme og få en fornemmelse for, hvad jeg er for en. Du kan skrive til mig på maja@mindfulmoving.dk

Du er også velkommen til at booke en enkelt session hos mig til at starte med, så du kan få en fornemmelse af mig som behandler.

Både enkelt-sessioner og forløb booker du her:

Back To Top