skip to Main Content

Hvad er jeg for en?

Min evne til at se dig og hjælpe dig kommer både af min faglige baggrund og min personlige historie.

Personligt var jeg allerede som barn optaget af at italesætte alt dét, der ellers ikke blev sagt højt. Alt dét, der blev sagt med kroppen, men ikke med ordene.
Jeg kunne lynhurtigt fornemme, hvis der lå noget andet mellem linierne – og ofte hvilke følelser, der lå bag.
Jeg husker tydeligt jeg en dag i en alder af 6 år stod i haven. Min mor vendte siden til mig, og instinktiv gik jeg hen og lagde hånden på hendes skulder, og sagde blidt “Mor, man må jo gerne være ked af det”, hvorefter tårene strømmede ned af hendes kinder.

Jeg blev naturligt mægleren i min familie. Hende, der kunne se, hvor de andre gik galt af hinanden. Og sætte ord på det.

Som søster til en alvorligt syg bror i en familie, der til tider hang i en ret tynd tråd har jeg gjort mig tidlige erfaringer med temaerne overansvar og underansvar. At have sluppet overansvaret for andre har været en stor del af min egen proces – og noget jeg i høj grad hjælper mine kunder med i dag.

I det hele taget har jeg været tidligt ude med mine livslektier.
Som bare 23-årig var jeg i 8 måneder sygemeldt med en voldsom stress-reaktion, som fik mig til at stoppe op og se kærligt og kritisk på de mønstre jeg bar med mig ind i voksen-livet.
Oplevelsen fik mig i større kontakt med mig selv og med min krops signaler, og jeg lovede mig selv fremover at prioritere dét, der er vigtigt for at min hverdag er i balance.
Nu hjælper jeg andre med at gøre det samme.

Jeg er selvstændig på fuldtid, er indehaver af Mindful Moving Huset, og tuner mere og mere ind på, hvem jeg er og på at stå ved det i alle livets facetter. I dén proces får jeg mulighed for at spotte og slippe overbevisninger, der ikke længere støtter mig.

I dag er jeg 43 år, og bor med min skønne kone, som jeg har været sammen med i 21 år.
Vi bor i Svendborg med vores to dejlige børn, en datter på 11 og en søn på 15.

Fagligt har jeg en professionsbachelor som psykomotorisk terapeut, og har løbende fokus på at opdatere min viden og stille spørgsmålstegn ved den. Jeg er videbegærlig og fagligt reflekterende.
Med min uddannelse har jeg udviklet en skarp sans for at læse kropslig kommunikation og en stor viden om, hvordan krop, psyke og omverden gensidigt påvirker hinanden i hverdagen.

Jeg er kendt for at være kontant på en kærlig måde og meget klar i min kommunikation med mine kunder.

Back To Top