skip to Main Content

Ofte stillede spørgsmål om “Hvad siger du krop”?

Her har jeg samlet alle de spørgsmål, som jeg ofte får om forløbet “Hvad siger du krop?”,
Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at skrive eller ringe.

Læs mine svar på disse spørgsmål:

Hvad hvis der er en workshop, jeg ikke kan deltage i?
Er forløbet kun til folk, der har problemer?
Kan jeg deltage i forløbet, når jeg har stress?
Kan jeg deltage i forløbet, når jeg har angst?
Skal jeg lytte til alt materialet på forummet mellem mødegangene?
Hvad hvis jeg ikke kan betale det på én gang?
Hvordan kan jeg vide, om det er det rigtige for mig?

 

Hvad hvis der er en workshop, jeg ikke kan deltage i?

Hver enkelt workshop fungerer som en selvstændig workshop, som kan stå alene, så du kan sagtens følge med på forløbet, selvom der skulle være en eller to workshops, du ikke kan komme til.
Efter hver workshop kan du desuden gå ind på online-forummet og finde øvelser, en lydfil med teorien bag og afspændinger, der hører til dén workshop, så du selv kan arbejde med temaet derhjemme.

Er forløbet kun til folk, der har problemer?

Nej, slet ikke.
Forløbet er til dig, der gerne vil leve i tættere kontakt med din krop og dens fantastiske visdom, uanset hvor du iøvrigt er i livet. Du vil typisk have en længsel efter at føle, at du har dig selv endnu mere med – også selvom alt på det ydre plan måske bare kører for dig. Eller måske savner du modet til at tage et spring, du længe har fornemmet var på vej.
Jeg har haft kursister, der var eller lige havde været sygemeldte, og jeg har haft kursister, der havde høj knald på karrieren. Når vi arbejder bagom, viser det sig ofte at være de samme grundlæggende dynamikker, der spænder ben for os, uanset hvor i livet vi er.
Forløbet er til dig, der er villig til at tage ansvaret hjem for din egen trivsel, og som har lyst til at vise dig selv dén omsorg det er at følge et forløb, der bare er til dig.

Kan jeg deltage i forløbet, når jeg har stress?

Det kommer meget an på, hvor du er i dit forløb. Hvis du har stress, og har lyst til forløbet her, vil jeg derfor gerne snakke med dig inden, for at være sikker på, at du er klar til det.
Som tommelfingerregel gælder dette:
Hvis du er i akut-fasen, hvor din krop lige har sagt fra, du stadig er helt desorienteret, og du er meget hårdt ramt af stress, er det ikke lige nu, du skal starte op på gruppe-forløbet. Som oftest vil du mere have brug for 1:1 vejledning og masser af ro.
Hvis akut-fasen er ovre, men du stadig er (delvist) sygemeldt eller på vej tilbage til arbejde, kan du derimod få rigtig meget ud af forløbet. Du vil få hjælp til at skabe balance og ro i nervesystemet, få hjælp til at sige til og fra og til at forstå de mekanismer, der har været med til at drive din krop hertil.

Jeg har en stor faglig viden om både de fysiske, psykiske og sociale aspekter ved en stress-reaktion, og har hjulpet rigtig mange stress-ramte videre, enten i 1:1 eller på mine forløb. For 13 år siden mærkede jeg desuden på egen krop, hvad det vil sige, når nervesystemet løber løbsk, og stress sætter én ud af spillet – og jeg arbejdede mig gennem en 8 måneders sygemelding.
Vil du vende det med mig, så send en sms på 21427396, så finder vi et tidspunkt at tale sammen på.

Kan jeg deltage i forløbet, når jeg har angst?

Det er en individuel vurdering, og kommer helt an på, hvor du er i forhold til din angst. Hvad der trigger lige præcis din angst og hvordan den kommer til udtryk. Og hvor langt du er nået i forståelsen af og håndteringen af din angst.
Hvis du har angst, og har lyst til forløbet, vil jeg derfor gerne snakke med dig først, så vi sammen kan afklare, om det er det rette tidspunkt for dig nu eller ej.
Jeg har tidligere haft deltagere på Mindful Moving, der har bearbejdet angsten i samtale-terapi hos psykolog – og som har haft stor glæde af at få den sidste brik med, nemlig kroppen.
Forløbet kan ikke ses som et behandlingstilbud mod angst i sig selv, men er et super godt supplement til anden behandling.

Min tilgang til angst er, at det ikke er en “fjende”, du skal kæmpe mod.
Angst er en naturlig reaktion på omstændigheder og/eller følelser, der har været for overvældende for dig at håndtere. Angsten bringer budskaber fra kroppen om at noget skal justeres. Tanker, ydre rammer og dén måde du forholder dig til dig selv og din krop på. Dybest set prøver angsten at beskytte dig, selvom det bestemt ikke er sådan det opleves.

Hos mig er der altid plads til at gå til og fra, og være tilstede på dén måde, der er bedst for dig. Og når du har en angst-problematik, vil jeg være ekstra opmærksom på, at støtte dig til at gøre dette.
Når det er sagt, er det også vigtigt for mig at sige, at forløbet her er et gruppe-forløb, og at du kommer til at være i kontakt med, bevæge dig med og snakke med de andre kursister om de temaer vi har på hver gang.
Hvis dette trigger din angst så meget, at det vil blokere for, at du kan være tilstede og få noget ud af undervisningen, så er forløbet ikke godt for dig lige nu.

Vil du vende det med mig, så send mig en sms på 21427396, så finder vi et tidspunkt.

Skal jeg lytte til alt materialet på forummet mellem mødegangene?

Nej. Lydfiler og videoer er der for at støtte dig, og du kan plukke i det, som du har lyst og overskud til. Du har også adgang til det efter forløbet – så ro på, du skal nok nå dét, der er meningen du skal nå.

Hvad hvis jeg ikke kan betale det på én gang?

Der er mulighed for at betale kurset i enten 5 eller 8 rater, og det foregår helt automatisk. Bemærk iøvrigt, at du kan spare 1000,- kr., hvis du køber din plads senest til early bird pris.

 Hvordan kan jeg vide, om det er det rigtige for mig?

Det kan du faktisk aldrig vide med 100% sikkerhed. Men brug din kropslige fornemmelse og din intuition til at tune dig ind på, om dét her forløb er til dig lige nu. Kalder det på dig,  trækker det i dig? Føles det trygt? Mærkes det som et “ja” i kroppen? Er det nu?
Nogle gange skal vi tage vores valg, bare fordi det mærkes rigtigt, og nogle gange på trods af logiske indvendinger og for-imod.
Jeg vil meget gerne tage en snak med dig i telefonen, og dér vil du så få en umiddelbar fornemmelse af, om det ville være rart at have mig som guide de næste 8 måneder eller ej. Bare send mig en sms på 21427396, så finder vi et tidspunkt.

Back To Top