skip to Main Content

Med kroppen som vejleder

Temadage og forløb for mennesker, der arbejder med mennesker.

Temadage

Temadage, for jer der arbejder med mennesker

Med kroppen som vejviser

Nærvær, omsorg og autenticitet i professionelle samtaler – med kroppen som vejviser.
 Lær hvordan I styrker relationen ved at invitere kroppen med i samtalen.

Grænser og afgrænsning

Lær, hvordan I bruger kroppen til at sætte grænser og gøre jeres egen energi langtidsholdbar. Undgå at andres følelser og høje arousal sætter sig i jeres nervesystem.

Konflikt, krop og kontakt

Forstå hvad konflikt i virkeligheden er, og få både kommunikative, kropslige og mentale værktøjer til at håndtere dem på en ordentlig måde for alle parter.

Kropssproget har stor betydning for kommunikation, omsorg og nærvær i arbejdet med mennesker. At arbejde professionelt med kroppens sprog handler hos mig ikke om at indøve gestik.

Det handler i højere grad om være nærværende for at aflæse hvad den andens krop fortæller – og invitere det ind i relationen på lige fod med det talte ord.

At sanse og kende egen krops signaler i kontakten med andre er en nøgle til at genfinde og videregive roen og bevare det profesionelle lederskab, når relationerne udfordrer. 
Begge dele styrker kvaliteten i det professionelle arbejde – og som bonus giver det langtidsholdbare medarbejdere, der formår at tage vare på sig selv.

Kunderne siger:

Jeg har fået rigtig meget ud af temadagene, både fagligt og personligt, og det vil jeg ønske at alle, der arbejder med mennesker kan få glæde af. Maja er meget autentisk som underviser.

Dorte Røgild, sundhedsplejerske projekt ”Nyt Liv Fyn”

Maja er god – meget god – til at få mennesker til at mærke efter og forholde sig konstruktivt til, hvordan de påvirkes af og selv påvirker relationen til et andet menneske. Majas viden om kroppen og evne til at bruge de kropslige signaler som ledetråd er værdifuld. Det har været med til at styrke vores frivillige som frivillige og som mennesker.
Hanne Lund Jørgensen, Projektleder i Følgeskabsprojektet, Faaborg-Midtfyn Kommune
Majas enorme faglighed, og hendes inter-personelle kompetencer har gjort vores samarbejde meget frugtbart. Forløbet har været præget af en konstruktiv dialog og et stort engagement. Alle deltagere har været meget begejstrede over Majas grundige, saglige og tillidsvækkende undervisningsform.
Nathalie Cunnin, Projektleder i ”Nyt Liv Fyn”
Maja leverer super engageret formidling. Hun har en stor indsigt og er teoretisk velfunderet. Indholdet af kurset har været super.
Karen Søvad, pædagogisk teamleder Sundhøj Børnehus, Svendborg Kommune
Konkret har jeg fået en større opmærksomhed på kroppen nu og her, og konkrete øvelser jeg kan bruge i mit arbejde. Jeg har lært om kropsankrene, og de er lette at bruge i samtalerne. Maja er både entusiastisk og dygtig. Alle kan bruge mere kropsopmærksomhed.
Sofie Jordbo, jordemoder OUH Svendborg

Jeg vil gerne høre mere

Kontakt mig på:
eller udfyld formularen, så ringer jeg til dig


Back To Top