skip to Main Content

Hvad siger andre om mig?

“Du skal have dén ros, at du er den første, der nogensinde rigtig har kunnet se mig og hjælpe mig videre. Jeg har søgt hjælp hos et hav af terapeuter, men jeg har altid kunnet snakke mig ud af det og sige det rigtige, fordi jeg jo forstår det hele med mit hovede. Du har set igennem alt det og hjulpet mig ned i kroppen og hjulpet mig til at slippe noget kontrol. Jeg er blevet meget meget bedre til at mærke mig selv og passe på mig selv. Så stor tak.
Anette, tidligere “Hvad siger du krop”-kursist

 

“Da jeg var til din workshop om åndedræt sidste år, blev jeg opmærksom på, hvor overfladisk jeg trak vejret. Det var midt i en periode, hvor jeg var stresset og tyndslidt og jeg var overrasket over, at jeg fandt ro og fokus efter de få øvelser vi lavede den aften. Jeg tænkte med det samme, at jeg helt sikkert skulle med på dit “hvad siger du krop” forløb, for det var lige hvad jeg havde brug for.

Og jeg har været superglad for hele forløbet, alt vi har været igennem har været relevant for mig  – åndedræt, grounding, accept, afgræsning osv. Jeg har nok dybest set haft svært ved at overgive mig til tanken om, at vejen til mine svar går gennem kroppen. Jeg tror, at jeg er ved at fatte det nu og ved at slippe min resultatfokuserede utålmodighed.

Jeg har været i en beslutningsproces omkring mit arbejde og har nu faktisk besluttet at opsige mit job, selvom jeg ikke har noget andet på nuværende tidspunkt. Den dag jeg tog beslutningen var jeg fuldstændig afklaret og lykkelig for første gang i årevis, og jeg er stadig overbevist om, at det er den rigtige beslutning også selvom mine indre plader konstant advarer mig om alt muligt. Uden mindful moving forløbet,  ville jeg ikke have været i stand til at identificere pladerne og træffe en beslutning ud fra, hvad jeg virkelig ønsker. Jeg forstår nu, at mit nej til en utålelig job-situation er et ja til mig selv.

“Jeg synes, at du er så indsigtsfuld Maja, det er helt vildt motiverende og afklarende at lytte til dig og opleve dig, og jeg har kastet mig ud i øvelserne med den største tillid. Jeg er så glad for alt, hvad jeg har lært.
Fremadrettet vil jeg blive endnu bedre til at lytte til min krop – jeg har set lyset og forstået, hvor vigtigt det er.”
Tine, tidligere “Hvad siger du krop” kursist

 

“Det har været en spændende erkendelsesrejse, som har givet mig både redskaber og indsigt.  Hver eneste workshop har været relevant, og jeg er hver gang gået beriget der fra. Undervejs blev det tydeligt for mig, at jeg lader mit arbejde fylde alt for meget, og har ret svært ved at styre det.  
Jeg har også i forløbet set, at jeg skal tage fat på et dybere plan – i en helt grundlæggende tro på mig selv, lytte til min mavefornemmelse og stå op for mig selv – Den arbejder jeg fortsat med.
Du er, Maja, en god underviser, der formår at engagere og motivere den enkelte deltager. Du er en god illustrator og har et tydeligt verbalt sprog, med en god kobling til kropslig opmærksomhed.”
Tove, projektkoordinator og tidligere “hvad siger du krop” deltager

 

“Jeg har fået mange, gode og konkrete begreber, som nu sidder i mig, og som jeg har tillid til kommer til mig, når jeg har brug for det. Det har virket rigtig godt, at forløbet har været så langt, så jeg kunne arbejde med det imellem mødegangene.

Jeg bruger rigtig meget dét jeg har lært på forløbet i min hverdag – jeg oplever, at det hele tiden er en del af mig og altid vil være det.

Jeg oplever at hvis jeg får for travlt – så går der ikke lang tid, så orker min krop det bare ikke, så ved jeg, at jeg har brug for at slappe af.

Jeg er blevet rigtig meget bedre til at sige til og fra, forholde mig kritisk til dét, der sker omkring mig – mærke efter, hvordan jeg har det. Sige fra – også selvom det er svært. Jeg kan meget bedre mærke mine følelser og mine behov.

Jeg synes egentlig også, at jeg er blevet bedre til mit arbejde – fordi jeg giver mig selv tiden til at mærke efter og gøre det, der mærkes rigtigt i forhold til mine kunder fx.
Jeg trækker nu vejret helt ned i den nederste del af min mave, når min opmærksomhed fortæller mig, at hov, nu trækker jeg ikke vejret ordentligt.
Du er rigtig god til at vise mig vejen i forhold til min krop – hvad er det jeg skal være opmærksom på, hvordan jeg oversætter det og kommunikerer det ud. Det kræver en vis dybde – og den har du.
Mai-britt, tidligere “Hvad siger du krop”-kursist.

 

Læs flere udtalelser om “Hvad siger du krop” forløbet nederst på denne side

 “Som underviser i det her forløb har Maja været meget kompetent og man føler sig tryg i hendes hænder, så man får lyst til at give sig i kast med dét forløb hun tilrettelægger. Der er en stor glæde, når hun underviser og den har en stor afsmittende virkning på dem hun underviser”
Hanne Ebbesen, pædagogisk teamleder, Børnely, Svendborg Kommune

 

“Maja leverer super engageret formidling. Hun har en stor indsigt og er teoretisk velfunderet. Indholdet af kurset har været super.”
Karen Søvad, pædagogisk teamleder Sundhøj Børnehus, Svendborg Kommune

“Maja er en sød og meget kompetent  formidler. Hun er meget lyttende og nærværende.”
Eva, pædagog Børnely, Svendborg Kommune

Mindful Moving er en kraftfuld og stressforløsende bevægelsesteknik, der virker stærkt opløftende – især på kreativiteten og livsglæden!
Nina Brandt Jacobsen, udviklingskonsulent, Ph.d.

“Vi er aldrig kommet så tæt på med nogen anden oplægsholder. Du har formået at få os til at reflektere, mærke efter og også tage hul på arbejdskulturen, og vi har også fået konkrete handlemuligheder med”.
Harley Madsen, Områdechef Naturstyrelsen, om en tema-dag om stress

Back To Top