skip to Main Content

Afspænding af hals, hovede og ansigt

Somme tider kan bare dét at rette opmærksomheden mod et et kropsområde i sig selv virke afspændende, uden at du behøver gøre så meget.

Under alle omstændigheder giver du dig selv en mulighed for at stoppe op og få en rolig og nærværende pause.
Dét at tjekke ind i kroppen gør også, at du kan blive opmærksom på, om der er nogle spændinger, du har brug for at sætte tid af til at give lidt kærlig opmærksomhed med nogle øvelser.

Øvelsen her er den indledende “tjek-ind-øvelse” fra online produktet “slip spændinger i hovedet” – der indeholder i alt 1 times øvelser og guidede afspændinger, der hjælper dig med at slippe spændinger i hovedet.

Læs mere om online-kurset “slip spændinger i hovedet” her

 

Jeg håber indlægget her var brugbart for dig. Du er velkommen til at lægge en kommentar nederst på siden her.

Allerkærligst
Maja

Jeg lærer dig, hvordan du kan skabe en hverdag i balance,  ved at mærke og handle på dét kroppen fortæller dig.  Jeg hjælper også dig, der vil stå stærkere i dine relationer til andre – og mere selvkærligt i dit forhold til dig selv.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner  og mit store 8 måneders gruppe-forløb “Hvad siger du krop?”.

Du kan læse mere om, hvad jeg er for en fisk her.

 

 

 

This Post Has 3 Comments
 1. Hej Maja
  Det er en supergod ide med en workshop til hoved hals og nakke. jeg lider af psykosomatiske spændinger i disse områder og overvejet at købe kurset.
  Men for mig går din lille afspændingsøvelse alt for hurtigt. Jeg når slet ikke at få kontakt til et område, før du er videre.
  Har du også en guide til mere “hårdnakkede” tilfælde i workshoppen? For ellers tror jeg ikke jeg får nok glæde af at købe den.
  Mvh
  Trine Suhr-Jessen

  1. Hej Trine

   Godt du skriver og spørger.

   Den lille øvelse jeg har lagt her på siden er faktisk ikke én af “fordybelses-øvelserne” fra produktet, det er den indledende “tjek-ind” øvelse i træningsvideoen, for at man lige lander og tuner ind på hele dét område, der nu skal arbejdes med.
   Både lydfilen med den guidede afspænding, og afspændingsøvelserne i løbet af videoen har mere tid til fordybelse omkring det enkelte område, så jeg vil bestemt mene du kan få glæde af produktet.

   Du er velkommen til at skrive igen, hvis du har flere spørgsmål.

   Smil
   Maja

   1. Kære Maja
    Tak for dit svar. Nu har jeg investeret i kurset og glæder mig il st fordybe mig med det.
    Kh Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top